ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ “PROVIO”

Νέα Συνεργασία του Anais Catering με την πρότυπη παραγωγική μονάδα παγωτού στους Μύλους Αργολίδας, Provio.

Χωρίς έτοιμα βιομηχανοποιημένα μίγματα, με το μεγάλο πλεονέκτημα να παστεριώνουν και να ομογενοποιούν τα υλικά αναμένοντας την ωρίμανση τους για 12 ώρες.

Το όραμα της εταιρεία Provio είναι απλό: να παρασκευάζει υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας παγωτό χρησιμοποιώντας φρέσκο πρόβειο γάλα και ανώτερης ποιότητας φρέσκια κρέμα γάλακτος, αγνές, αυθεντικές πρώτες ύλες.

Στο Anais Catering στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες καθώς σκοπός μας είναι σε κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνουμε είναι να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής αγοράς!